Home


Foto's


ContactWat ik voor u doe


Wat u krijgt


Kennismaking


FAQ

© 2016 Leon Poels Fotografie
contact (at) leonpoels.com
043-3619029


Monitortest

Fotograaf

Sinds 1979 fotografeer ik mensen en de menselijke leefomgeving. Ik zoek bij voorkeur aparte locaties en bijzondere momenten. Tijdens mijn opleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam heb ik mijn kennis over fotografie verdiept en heb ik me gespecialiseerd in reportage-, illustratieve en portretfotografie.

Leon Poels
Methode

Ik fotografeer altijd op de door u gewenste locatie. Dat kan vrijwel overal zijn: bij U thuis, in uw bedrijfspand, maar ook buiten op straat, in de stad of in elke openbaar toegankelijke omgeving.

Bij het maken van de locatiefoto's kies ik daglicht, kunstlicht of een combinatie van beiden. Daglicht is vaak heel mooi maar soms niet aanwezig. Ook is daglicht afhankelijk van het tijdstip van de dag en van de weersomstandigheden. Daarom heb ik uitgebreide apparatuur waarmee ik op elk moment het licht en de sfeer naar wens kan opbouwen, zelfs buiten.
Indien gewenst kan ik ook een forse studio-opstelling met rondwand opbouwen waarmee ik tot maximaal ca. 4x4x4 meter vrije ruime heb om te fotograferen.

Bij portretfoto's op lokatie geldt dat de steeds andere achtergronden en het variŽrende licht tot gevolg hebben dat de opnamen langer duren dan in een studio het geval is. De foto's zijn dan ook gevarieerder in opbouw en belichting. Het voordeel is dat de uiteindelijke foto's meer vertellen over de geportretteerden dan met studiofoto's mogelijk is.
Ik maak in het algemeen geen gebruik van aparte styling en visagie. De mensen die u op deze website ziet zijn dan ook helemaal zichzelf, in hun eigen kleding. Het eventueel wegwerken van wat vlekjes is natuurlijk geen probleem.

Zie ook de pagina Veelgestelde Vragen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------