Home


Foto's


ContactWat ik voor u doe


Wat u krijgt


Kennismaking


FAQ

2016 Leon Poels Fotografie
contact (at) leonpoels.com
043-3619029


Monitortest

Wat ik voor u doe

Ik maak voor uw bedrijf alle benodigde foto's: voor websites, publicaties, brochures,  jaarverslagen et cetera.

 • Reportages: gebeurtenissen en documentaire bedrijfsreportages
 • Productfoto's tot een opstelling van ca. 3x3 meter
 • Architectuurfotografie: Interieurfoto's, exterieurfoto's en panorama's
 • Portretten: soloportretten en groepsfoto's

Een professionele uitwerking betekent bij mij: aandacht voor de locatie, compositie en gewenste styling.
Met m
ijn eindprodukten kunt u direct verder.
Ik werk vrijwel uitsluitend op locatie. Het aanvullen van bestaand licht met professionele apparatuur is dan ook mijn specialiteit. Uw voordeel is dat u geen tijd kwijt bent aan reizen. Bovendien voegt de locatie een personal touch toe die nooit in een studio kan worden gerealiseerd.
Afhankelijk van uw wensen komen we tot een duidelijke afbakening van de opdracht en de daarbij passende prijs waarin alles is inbegrepen.

Als de hoeveelheid werk of reiskosten vooraf niet in te schatten zijn, bespreken we een uurtarief en een reistarief. In het uurtarief zijn de overige hierboven genoemde zaken dan inbegrepen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Reportages
 
Reportagefotografie Leon Poels Fotografie
Geeft u een feest, seminar, expositie of een jubileum? Ladies night? Laat deze gelegenheid vastleggen in een professionele fotoreportage. Bij mij bent u verzekerd van goede foto's van alle belangrijke momenten. Natuurlijk wilt u graag weten hoe zoiets in zijn werk gaat en wat de kosten zijn. Ik spreek daarom vooraf de opdracht uitgebreid met u door en werken ik uw wensen verder uit. Zo krijgt u al een goede indruk van wat u kunt verwachten. Vervolgens spreken we een vaste prijs af.

Ik verzorg uw fotografie van seminars, beurzen, workshops, bedrijfsfeesten, exposities, openingen, jubilea en andere happenings zoals brandoefeningen.

Door mij in te huren bent u verzekerd van:

 • mooie, scherpe, goed belichte foto's van de juiste momenten
 • een fotograaf die aanwezig is maar niet storend te werk gaat
 • een fotograaf die in veel gevallen mooie foto's kan maken zonder dat er geflitst wordt
 • geen overdaad aan welwillende fotografen die allemaal hetzelfde plaatje willen schieten

Het resultaat kan in elke gewenste vorm geleverd worden.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Documentaire reportages

Documentaire Fotografie Leon Poels
Heel anders dan foto's van een happening is een reportage waarbij de mensen binnen uw organisatie in beeld worden gebracht zoals ze dagelijks zijn. Dit is altijd maatwerk en vereist een bespreking vooraf.
Het resultaat kan variëren van een klein aantal foto's die bedoeld zijn voor website of gedrukt artikel tot een uitgebreid en indringend portret van uw gehele organisatie.

Mijn professionele uitwerking betekent hier behalve een uitgekiende techniek: aandacht voor de mensen, locatie, compositie en styling.
Ik bespreek met u vooraf prijs en levering. Indien de hoeveelheid werk of (meermalige) reiskosten vooraf niet in te schatten zijn, bespreken we een uurtarief en een reistarief.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Produktfotografie

Produktfotografie Leon Poels
Afhankelijk van uw produkten maak ik uw foto's op uw lokatie of de mijne.
Voor een eerste opdracht maak ik altijd eerst proeffoto's waarvoor geldt: niet goed genoeg, dan geen kosten.

Voordelen lokatiewerk:

 • Geen transportkosten
 • Produkt is niet een tijd weg uit de winkel of voorraad
 • Produkt hoeft niet afgebroken en opgebouwd te worden

In sommige gevallen kan het echter beter uitkomen om mij de produkten aan te leveren of dat ik ze kom halen. In elk geval is produktfotografie maatwerk. We bespreken vooraf hoe we te werk gaan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------